Stichting Deventer4life

“Wij rennen om een mobiele hospicekamer in het Deventer Ziekenhuis te realiseren.”

Keihard trainen en samen met je teamgenoten grenzen verleggen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: dat is in een notendop de Roparun. Een loeizware estafetteloop van oorsprong van Parijs naar Rotterdam, ruim 520km. Sinds Covid 19 (tijdelijk) aangepast waardoor de ruim 550 km nu geheel door Nederland gaat.
Stichting Deventer4life is al druk bezig met de voorbereidingen voor editie 2023.

De route van ruim 550 kilometer wordt afgelegd door slechts acht hardlopers die elkaar steeds afwisselen. Een snelle rekensom laat zien dat dat per persoon neerkomt op meer dan anderhalve marathon. En dat in circa 48 uur. Waarom sporters zichzelf uitdagen om deze zware prestatie te leveren? Dat heeft alles te maken met de missie van de estafetteloop: geld ophalen om het leven van kankerpatiënten draaglijker te maken.

Voor 2023 hebben wij besloten ons in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen om een mobiele hospicekamer te realiseren in het Deventer Ziekenhuis. Soms is het niet (meer) mogelijk om naar een hospice te gaan als het einde nadert. Een mobiele hospicekamer kan helpen om in een fijne, warme ruimte afscheid te nemen van elkaar en van het leven.

Wij zoeken sponsors om dit goede doel te realiseren!
Het geld gaat naast bovenstaand doel ook deels naar Stichting Roparun om andere goede doelen rondom palliatieve kankerzorg te ondersteunen.

Meer informatie

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 50.000 (15%)
Bekijk alle

Steun ons met een algemene donatie!

Schrijf je in
Bekijk alle

Anoniem

08-06-2022 | 18:28