Extra steun in zware tijden

Arne van de Graaff

Het begint over:

Qr
van totaal € 5.000 (72%)

Elke dag krijgen mensen te horen dat ze kanker hebben. Welke impact dit heeft op hun leven en dat van hun naasten heb ik de afgelopen twee jaar persoonlijk ervaren.
Mijn moeder, mijn schoonmoeder en een goede vriend kregen deze verschrikkelijke ziekte. Aan het bed zitten en zien hoe degene die je lief is vecht voor zijn of haar leven heeft me diep geraakt.
Daarom heb ik besloten om me, samen met een aantal hardloopvrienden, in te zetten voor een goed doel: Kenniscentrum Oncologie in Deventer.

De bevlogen medewerkers op deze waardevolle plek doen er alles aan om kankerpatiënten en hun naasten te ontzorgen. Van voorlichting tot praktische ondersteuning en van workshops tot een luisterend oor. Want kanker krijg je niet alleen.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel hebben we stichting Deventer4life opgericht.

Als team doen we mee met de Roparun 2021, een internationaal bekende estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. In 48 uur lopen we per persoon meer dan 60 kilometer. Anderhalve marathon dus.

Dat gaat pijn doen. Maar de gedachte dat we hiermee geld ophalen om mensen te helpen in een zware tijd geeft ons vleugels.
Geef jij ons een extra duwtje in de rug met een financiële bijdrage? Ik beloof dat je donatie goed terechtkomt. Alvast bedankt! Arne

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
24-09-2021 | 12:24
18-02-2021 | 09:08 Voor een goed doel en een steuntje in de rug . Succes Arne Gr Mark
11-02-2021 | 23:13
03-02-2021 | 11:02
22-01-2021 | 09:57