Kanker krijg je niet alleen

Arne van de Graaff
van totaal € 500 (9%)

Elke dag krijgen mensen te horen dat ze kanker hebben. Welke impact dit heeft op hun leven en dat van hun naasten heb ik de afgelopen twee jaar persoonlijk ervaren. Mijn moeder, mijn schoonmoeder en een goede vriend kregen deze verschrikkelijke ziekte. Aan het bed zitten en zien hoe degene die je lief is vecht voor zijn of haar leven heeft me diep geraakt. Daarom heb ik besloten om me, samen met een aantal hardloopvrienden, in te zetten voor een goed doel: Kenniscentrum Oncologie in Deventer. De bevlogen medewerkers op deze waardevolle plek doen er alles aan om kankerpatiënten en hun naasten te ontzorgen. Van voorlichting tot praktische ondersteuning en van workshops tot een luisterend oor. Want kanker krijg je niet alleen.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel hebben we stichting Deventer4life opgericht. Als team doen we mee met de Roparun 2022, een internationaal bekende estafetteloop normaal van Parijs naar Rotterdam., maar wegens Corona, dit jaar geheel binnen de Nederlandse landsgrenzen.

In 48 uur loop ik meer dan 60 kilometer. Anderhalve marathon dus. Dat gaat pijn doen. Maar de gedachte dat ik hiermee geld ophalen om mensen te helpen in een zware tijd geeft mij vleugels. Geef jij mij een extra duwtje in de rug met een financiële bijdrage? Ik beloof dat je donatie goed terechtkomt. Alvast bedankt!

Bekijk alle
06-06-2022 | 15:36
01-06-2022 | 10:11