Lopen om impact te maken.

Bert van den Munckhof
Qr
van totaal € 1.000 (6%)

Ook ik ken, zoals velen van jullie, mensen in familie, vriendenkring of directe omgeving die geconfronteerd worden met de vreselijke ziekte kanker.
‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven', de missie van de Roparun. Hoe mooi is dat om dat te kunnen ondersteunen en dat ook nog door te doen wat je al met heel veel plezier doet: hardlopen samen met een groep enthousiastelingen.

Na twee marathons "doelloos" volbracht te hebben zou mijn volgende prestatie toch iets meer 'impact' moeten gaan hebben. Toen het idee met een paar hardloopvrienden ontstond om aan de RopaRun deel te gaan nemen was aan die voorwaarde meteen voldaan. Mooi ook om te zien hoe enthousiast de groep mensen is om dit doel te gaan verwezenlijken. Samen pakken we dit op en proberen we zoveel mogelijk support te vergaren voor ons goede doel: Kennis Centrum Oncologie; het expertise centrum voor patiënten met een oncologische aandoening, familie van patiënten en hulpverleners.

Dus help ons om het het Kenniscentrum te steunen.
Alvast bedankt voor je bijdrage.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
23-05-2021 | 12:36
02-11-2020 | 21:39