De marathon van Deventer 8 tegen 1

Erik During

Het begint over:

Qr
van totaal € 1.000 (159%)
Knallend 2020 afsluiten
In 2020 stonden er diverse sportieve uitdagingen op mijn lijstje. Een PR op de marathon van Rotterdam was één van die doelen. Twee keer stond de marathon van Rotterdam in mijn agenda en twee keer gooide Corona roet in het eten. Dus mijn sportieve jaar voelt geenzins af. Sterker nog ik barst van de energie die er voor 2021 uit moet. Dus heb ik bedacht dat ik het jaar knallend wil afsluiten. Niet met vuurwerk, want dat mogen we toch niet afsteken, maar met een dubbele sportieve recordpoging.
 
Wat staat er op 31 december op het programma?
Ik heb de acht lopers van ons Deventer4Life Roparun team uitgedaagd om op oudejaarsdag een marathon met maar ook 'tegen' mij te lopen. Zij leggen met zijn achten de ruim 42 kilometer af in estafette. Ik zal dezelfde afstand in mijn eentje volbrengen. Mijn doel is om sneller te finishen dan mijn team. Aangezien ik dan aardig door moet lopen zou dit ook zo maar eens kunnen leiden tot mijn felbegeerde nieuwe PR op de marathon.
 
Steun deze sportieve challenge
Alles voor ons goede doel. Met deze 'zotte' actie willen we aandacht vragen het Kenniscentrum Oncologie in Deventer. Wij willen hen op alle mogelijke manieren ondersteunen zodat zij meer mensen die het hard nodig hebben kunnen helpen. Hoe kan jij ons steuen? Onderstaand een paar opties:
  • Vind je het gewoon cool wat we gaan doen en wil je wat doneren dan kan dat op deze pagina;
  • Wil je ons sponsoren door je bedrijfsnaam op ons marathonshirt te zetten, ook dat is een optie;
  • Of wil je ambachtelijk gebakken oliebollen of krentenbollen bij ons bestellen 10 stuks voor € 10,00, dan is ook dat mogelijk. Af te halen op oudejaarsdag bij het Kenniscentrum Oncologie.

Ik zeg de keuze is reuze. Ook mentale support langs de route wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. De exacte route en starttijd volgen later.

Wil je meer weten, iets overleggen of oliebollen bestellen? Stuur mij een e-mail op outlaw72@live.nl of bel me op 06-53818621.

Mijn persoonlijke motivatie om mij in te zetten voor Deventer4Life
Vier het leven om je heen
Hang de slingers op en dans met iedereen
Het leven is al veel te kort
Ja, en alleen is maar alleen
Dus deel je hart met iedereen
Hier om je heen
Wees niet alleen
Droom, durf, doe en deel met iedereen
Sluit je ogen maar vanavond
Met een lach op je gezicht
Wees maar dankbaar voor het leven
Zoals het hier nu voor je ligt

Deze songtekst van Marco Borsato verwoord goed hoe ik in het leven sta. Vol energie sta ik iedere dag op en ga ik er vol voor. En als ik met de mensen van het Kenniscentrum Oncologie praat dan besef ik mij goed dat niet iedereen zo bevoorrecht is. Wat een impact heeft ziek zijn op iemands leven. Soms zou ik dan willen dat ik wat van mijn eigen energie aan een ander kan doneren. Wellicht dat we ooit nog zo ver komen. Maar tot die tijd kan en ga ik ze al helpen. Zo ga ik aan de slag met de website van het Kenniscentrum en kijk ik hoe we hun zichtbaarheid kunnen vergroten. Daarnaast ga ik op zoek naar mensen die ook willen helpen. Financieel of door met mij de handen uit de mouwen te steken.

DOE MEE EN HELP!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
31-12-2020 | 17:07 Ik heb met veel plezier mijn jaarlijkse oliebollen traditie gebruikt om een bijdrage te vragen voor het goede doel.
31-12-2020 | 12:57
31-12-2020 | 11:49
31-12-2020 | 11:47
30-12-2020 | 22:40 Succes Erik met deze sportieve uitdaging voor een enorm goed doel!