Samen in actie! 🍀

Geertjan & Eline Schotpoort
van totaal € 500 (0%)

Wij doen mee aan de RopaRun 2022!

Hardlopen is niet voor ons weggelegd, maar mensen chauffeuren kunnen wij wel. We gaan met zijn tweetjes zorgen dat de RopaRunners van A naar B komen en zich daarbij 100% kunnen focussen op hun eigen prestatie.

Het doel van Stichting Deventer4Life spreekt ook ons aan. In onze directe families hebben wij beiden te maken gehad met deze vreselijke ziekte. Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen door een financiële bijdrage te doen, maar vooral ook in de hoop dat het Kenniscentrum Oncologie Deventer bekend raakt bij mensen.

Doneer en steun deze actie!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.