Samen kunnen we dit!

Linda Bont - van Es
Qr
van totaal € 750 (100%)

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" Dat is de missie van de Roparun, en dus ook onze missie!

Hoe mooi en fijn is het dat wij door een sportieve prestatie te leveren bij kunnen dragen aan het op de kaart zetten van het Kenniscentrum Oncologie in Deventer. Dit kenniscentrum heeft als doel om patienten en hun naasten te ondersteunen naast het oncologische behandelproces.

Wat zou het fijn zijn als zij meer bekenheid krijgen en daardoor jaarlijks nog meer patienten en hun naasten kunnen begeleiden!

Help jij mee? Ik begeleid onze 8 lopers op de fiets van Parijs naar Rotterdam, hopelijk ben jij bereid om mij te sponsoren.

Alle kleine beetjes helpen!

Want samen kunnen we dit!!!!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-01-2021 | 09:43
30-12-2020 | 09:28 Prachtig dat jullie je inspannen voor dit goede doel!
30-12-2020 | 08:15
29-12-2020 | 21:38
29-12-2020 | 16:56 Symbolisch bedrag, het zou volgend jaar de 66ste verjaardag van willemien zijn ❤️
Bekijk alle

Tijd voor een update!

10-12-2020 | 00:00  Lieve allemaal, Hoog tijd voor een update en ook bijna tijd om mijn streefbedrag te verhogen,  dankzij jullie mooie donaties! Dank jullie wel!!!! En o,ja naast dat ik jullie enorm dankbaar ben,  ben ik ook heel nieuwsgierig.  Ik heb een paar volledig anonieme donaties gehad, waarvoor natuurlijk ook super bedankt. Ik zou jullie graag persoonlijk bedanken,  maar kan begrijpen dat je niet met naam en gegevens op de site wil. Wil je mij wel vertellen dat jij het was,  dan zou ik dat heel leuk vinden. 😉😊 Als secretaris van het bestuur van de Stichting Deventer4Life kan ik zeggen dat er veel mooie en leuke acties aan komen en bezig zijn! Het is zo leuk om samen met alle enthousiaste deelnemers dit te realiseren. Er staan in Deventer en omgeving donatie potjes bij verschillende ondernemers. Ben je ondernemer of ken je iemand die misschien een donatie potje in zijn/ haar winkel wil plaatsen dan horen we het graag. Stuur mij een berichtje of mail naar bestuur@deventer4life.nl. Zoals nu ook op onze site is te zien hebben een aantal bedrijven een mooie donatie gedaan! De ANBI status is rond,  dus dit kan voordelig zijn om als bedrijf je donatie te doen. Wil je hier meer over weten,  neem dan contact op of kijk even verder op de site.  En dit alles natuurlijk om het Kenniscentrum Oncologie in Deventer te kunnen ondersteunen! Daarnaast is bekend geworden dat de 30e editie van de roparun plaats gaat vinden in Nederland! Om te voorkomen dat corona op het laatste moment roet in het eten gooit en we niet vanuit Parijs kunnen starten vind ik dit een goede keuze. Liever een aangepaste route dan geen route! Tot snel!  En deel dit gerust in je vrienden en kennissenkring,  want hoe meer donaties hoe mooier! 😘
Lees meer