Help jij mij te helpen?

Linda Marsman
van totaal € 500 (0%)

Bijna iedereen kent wel iemand die te maken heeft met kanker en als gevolg daarvan allerlei behandelingen moet ondergaan. En waarbij de uitkomst niet altijd is zoals je graag wilt. Zowel privé als in mijn massagepraktijk waar ik regelmatig mensen masseer die kanker hebben of hebben gehad, zie ik wat deze ziekte met mensen doet. Ik hoor wat het voor hen betekent om op welke manier dan ook hulp te krijgen, wanneer je in zo’n zwaar traject zit of hebt gezeten.

Dit alles is voor mij de reden om dit jaar (weer) mee te doen aan de Roparun. Samen met de andere leden van het team Deventer4life een geweldige sportieve prestatie neerzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun en het Kenniscentrum Oncologie Deventer. Help je ons mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.