Deventer4life; Samen staan we sterk!

Audrey Haarsman-Oosterlaar

Het begint over:

Qr
van totaal € 1.000 (98%)

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Het motto van de Roparun. Daar wil ik voor rennen dacht ik eind 2019!! Dit heb ik gedeeld en binnen korte tijd, waren er zoveel geïnteresseerden, dat we gewoon een eigen team konden opzetten. Deventer4life!

Met elkaar delen we een passie; het hardlopen. En tijdens dit hardlopen kwamen er steeds mooiere plannetjes. De sportieve uitdaging is een ding, maar voor ons is het goede doel net zo belangrijk. Als Deventer team, wilden we ook graag nadenken over een lokaal doel. Via mijn werk zie ik natuurlijk de impact die een kankerdiagnose heeft op de persoon , maar ook op zijn omgeving. Vandaar dat ik ook via deze weg bij Henny Heeze terecht kwam van het Kenniscentrum Oncologie. En sjonge, wat heeft deze vrouw passie voor haar vak. Het Kenniscentrum Oncologie is er voor patiënten en hun naasten voor al hun vragen die niet zozeer te maken hebben met de behandeling, maar vooral alles eromheen. 

Wat is het mooi, dat we haar "kindje",het Kenniscentrum Oncologie kunnen ondersteunen, door onze passie, het hardlopen te beoefenen. 

Ik ga er in ieder geval voor de volle 100% procent voor! Het lopen doe ik, met ons fantastische Deventer4life team,  voor de sponsering reken ik op jou.

Help jij ook mee?

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-02-2021 | 20:40 Mooie actie! gr Pieter en Julie
01-01-2021 | 20:04 Succes zussie!
01-01-2021 | 15:57
30-12-2020 | 22:38
30-12-2020 | 22:02 Top initiatief! Succes allemaal!