Met elkaar, voor elkaar!

Elske Huisman
Qr
van totaal € 750 (78%)

Toen ik hoorde dat er door een aantal lopers uit mijn hardloopgroep werd nagedacht om mee te gaan doen aan de Roparun 2021 begon er meteen iets te kriebelen. Dat wil ik ook! Wat is er nou mooier dan iets wat je graag doet verbinden aan een goed doel? Al meerdere malen heb ik geld opgehaald voor een goed doel door een hardloopprestatie neer te zetten. De uitdaging is echter nog nooit zo groot geweest als deze!!

Mijn drive en motivatie heeft natuurlijk ook met het doel te maken. Tegenwoordig kent iedereen wel iemand in zijn/haar (naaste) omgeving die te maken krijgt met kanker. Onderzoek blijft hierin ontzettend belangrijk. Echter het is ook zo essentieel dat je weet waar je terecht kan met al je vragen rondom kanker, anders dan de behandeling. Dat kan bij het Kenniscentrum Oncologie Deventer!

Zij kunnen je verder helpen met alle vragen die je bezig kunnen houden wanneer jij of iemand die je lief is kanker krijgt. Wij helpen graag mee om dit mooie doel meer zichtbaar te maken zodat er meer mensen geholpen kunnen worden. Met elkaar, voor elkaar!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-10-2021 | 20:49
30-09-2021 | 13:02
24-09-2021 | 13:46
19-09-2021 | 23:02
17-09-2021 | 21:19 Super Elske. Succes!