Niemand kan iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen!

Marloes Zwoferink

Het begint over:

Qr
van totaal € 100 (382%)

 

Hoe fijn is het dat je je samen met hardloop teamgenoten kan inzetten voor een ander! Een ander die de hulp hard nodig heeft. Dat is wat mij onzettend aanspreekt in Stichting Deventer 4Life! Met elkaar voor de ander!!

Helaas heb ik in mijn naaste omgeving vaker te maken gehad met kanker. Een onzettende heftige ziekte welke wij in ons gezin vergelijken met onkruid. Deze metafoor lijkt in eerste vreemd, maar heeft toch veel overeenkomsten met kanker. Onkruid in de tuin is vreselijk, lastig en vaak niet onder controle te krijgen en er bestaan vele theorien en manieren om het onkruid weg te krijgen. Denk je de juiste aanpak te hebben gevonden, duikt in de andere hoek van de tuin toch weer onkruid op....

Zo heb ik de periode met kanker bij mijn naaste familieleden ook ervaren. Het is een hele intense en verdrietige periode die veel energie kost. Je hebt veel vragen en onzekerheden. Hoe fijn is het dan dat er organisaties zijn die het leven makkelijker maken in een heftige periode zodat jij als patient alle energie kan zetten op het uitroeien van het onkruid. 

Niemand kan iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen! Daarom zet ik mij in voor Stichting Deventer4life! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
07-12-2020 | 20:18
23-11-2020 | 18:06 Supertrots op jou, Marloes, dat je je hiervoor inzet!
20-11-2020 | 10:05
14-11-2020 | 16:00
11-11-2020 | 20:53 Succes Marloes, mooi doel!