Samen sta je nooit alleen!

Rini Kamp
van totaal € 500 (0%)

 

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." Dat is de missie van de Roparun en de missie van ons team! Met vier Roparuns in de benen doe ik in 2022 opnieuw mee: als fietser bij ons team. Op deze manier dragen we bij aan de bekendheid van het Kenniscentrum Oncologie in Deventer. Dit kenniscentrum heeft als doel om patiënten en hun naasten te ondersteunen naast het oncologische behandelproces. 
In 2022 blijft de Roparun in Nederland. De route van ruim 500 km wordt binnen de landsgrenzen afgelegd. Daarvan fiets ik de helft, met als aankomstplaats de Coolsingel in Rotterdam.
Hopelijk wil jij mij ondersteunen door te sponsoren. Alle beetjes helpen!
Want: samen sta je nooit alleen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.